Als duurzaam bedrijf dat een positieve impact op de wereld wil hebben, zijn wij ook gehecht aan 5 waarden die een degelijke fundering voor onze activiteiten vormen. De waarden van Aqtor! zijn het DNA van ons bedrijf. Ze verduidelijken 'wie we zijn' en 'waar we voor staan', kortom wat ons typeert en verbindt:

-Excellentie: Onze klanten verdienen niet enkel de beste zorg, maar ook het best passende orthopedische hulpmiddel. Dit geldt eveneens voor onze medewerkers!
-Respect: Gelijke behandeling van onze klanten en medewerkers met respect voor hun persoon en privacy vormt een onmisbaar aspect van ons succes.
-Durf denken: Dit credo symboliseert het vermogen om risico’s te nemen en nieuwe, onverwachte wegen in te slaan. We streven ook voortdurend naar de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers!
-Integriteit: We zijn consistent en transparant in ons gedrag en laten ons leiden door ethische waarden zoals oprechtheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid. We doen wat we zeggen en we menen wat we zeggen.
-Snelheid van uitvoering: We optimaliseren continu onze processen, procedures en activiteiten. We werken proactief en we zijn fier op onze hoge snelheid van uitvoering.