Nieuwe website

Wie groeit, heeft een nieuw jasje nodig. Aqtor! nam daarom zijn website flink onder handen. En die presenteren we graag aan u. Dus kijk gerust eens rond op www.aqtor.be

De lay-out en de navigatie zijn zodanig opgezet dat u op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina’s kunt navigeren.

Aan de lancering van onze nieuwe website gingen maanden van brainstormen, vormgeven, uittesten en bijsturen vooraf. De website heeft een volledig nieuw ontwerp en hedendaagse look, is volledig responsive en heeft bovendien een eigen zoekmachine.

Vanaf heden kunt u op onze website terecht voor alle info omtrent ons volledig aanbod producten en diensten, terugbetaling, hernieuwingstermijnen, catalogi, brochures,… kortom alle info duidelijk binnen handbereik in een nieuw en hip kleedje. Op onze blog zullen regelmatig nieuwigheden en handige tips verschijnen. Elke maand zullen nieuwe producten en diensten in de kijker geplaatst worden. Bovendien zorgen wij ervoor dat u de belangrijkste informatie ontvangt via onze nieuwsbrief. Schrijf u nu snel in!

Bij ‘CONTACT' vindt u een duidelijk overzicht met contactgegevens per afdeling en alle Mobility Centra in België.

Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe pagina ‘vacatures’ even onder de aandacht te brengen. Een dynamisch bedrijf als Aqtor! biedt tal van interessante jobopportuniteiten. Kent u iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de technische orthopedie? Deel dan zeker onze vacatures.