Orthopedische chirurgie en revalidatie

Aqtor! is sinds haar oprichting een trouwe partner van de orthopedische chirurgie en revalidatie. Dagelijks zijn onze prothesisten, bandagisten en orthesisten (erkend door alle ziekenfondsen en verzekeringsinstellingen) aanwezig in diverse ziekenhuizen, revalidatiecentra en dokterspraktijken. Samen zoeken ze er met de behandelende geneesheer-specialist naar de beste oplossingen die bijdragen tot een actiever en mobieler leven van de patiënt. Een overzicht.

Prothesiologie

Alle beenprothesen en (myo-elektrische) armprothesen worden met de grootste nauwkeurigheid en de modernste methodes gemaakt in onze eigen werkplaats. Onze perfecte pasvorm en juiste  materiaalkeuze leiden telkens tot een subtiel evenwicht tussen comfort, mobiliteit en esthetiek.

Orthesiologie

Al onze orthesen verhogen de levenskwaliteit en mobiliteit van onze gebruikers. Onze prefabricaten, maatwerktoepassingen en IMF-spalken (immediate fitting) bieden hen een grotere vrijheid.

Bandagisterie

In de afdeling bandagisterie kan u terecht voor steunzolen, korsetten, buik- en bekkengordels, breukbanden, lumbostaten, borstprothesen, stomamateriaal, therapeutische steunkousen (vanaf klasse III), armkousen en handschoenen bij lymfoedeem en drukkledij bij brandwonden. Gediplomeerde bandagisten staan er u deskundig en discreet bij.

Mobiliteitshulpmiddelen

Onze mobiliteitshulpmiddelen hebben betrekking op producten die de mobiliteit van de gebruikers bevorderen. Het gaat onder andere om looprekken, manuele en elektronisch aangedreven rolwagens, rollators, zitschalen, scooters en driewielfietsen. We wensen uw comfort en uw mobiliteit te allen tijde te garanderen.

Orthopedische schoenen

Wanneer steunzolen of semi-orthopedische schoenen voetproblemen niet meer kunnen verhelpen, dan zijn orthopedische schoenen de ideale oplossing. Onze erkende orthopedisch schoentechniekers bespreken na een grondige analyse van de voeten het gepaste schoentype. Ze hebben daarbij niet enkel aandacht voor een perfecte kwaliteit, maar ook voor het esthetisch resultaat. Het oog wil ook wat!