Mobility Center

Aqtor! beschikt over 3 Mobility Centra waar een multidisciplinair team van erkende verstrekkers, podologen, ergotherapeuten, kinesisten, … de persoon met een mobiliteitsbeperking ontvangt en begeleidt naar meer en beter bewegen. De centra zijn gevestigd in Oostakker, Geel en Gembloux. Artsen kunnen hun patiënten naar het Aqtor! Mobility Center doorverwijzen. De klant kan hier telkens terecht voor chronische revalidatie, maatname/aanpassing/aflevering van orthopedische hulpmiddelen met betrekking tot chronische pathologieën, met professioneel advies op maat. In onze showrooms krijgt de persoon met een mobiliteitsbeperking vrijblijvend informatie over het gamma aan terugbetaalde producten binnen de prothesiologie, orthesiologie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen. Hij of zij krijgt de kans om alle mobiliteitshulpmiddelen uitvoerig uit te testen en de erkende verstrekkers van Aqtor! geven persoonlijk advies.

Inspanningstesten

Bij Aqtor! bieden we vanaf heden nu ook inspanningstesten (lopen en fietsen) aan. Naast exacte trainingszones stelt deze test je in staat objectief progressie en verbeterpunten te evalueren en bij te sturen.

Haal meer uit uw SPORT. Laat u optimaal testen en begeleiden door onze inspanningsfysioloog. Een inspanningstest is vandaag de dag een must in het verbeteren en verfijnen van uw prestatievermogen.

LEES MEER

Performance unit

Aqtor! is sinds haar oprichting een trouwe partner van de orthopedische chirurgie en revalidatie. Hierdoor beschikken we over een uitgebreid netwerk aan artsen en paramedici (kiné, ergo, osteo, ...). Dankzij deze professionele ondersteuning kunnen wij u perfect begeleiden naar orthopedisch advies inzake orthesen, prothesen, bandages, steunzolen, ...

Onze biomechanische analyse biedt de mogelijkheid om via individuele benadering professioneel advies te geven.

Boek uw afspraak