Over Aqtor!

Assortiment

Aqtor! is gespecialiseerd in het aanmeten, fabriceren en afleveren van producten uit het terugbetaalde gamma prothesiologie, orthesiologie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen.

Ons globaal productenassortiment omvat volgende orthopedische hulpmiddelen: Beenprothesen, armprothesen, myo-elektrische armprothesen, braces, steunzolen, buikgordels, bekkengordels, korsetten, breukbanden, borstprothesen, lumbostaten, stomamateriaal, looprekken, rollators, zitschalen, scooters, driewielfietsen, manuele en elektronisch aangedreven rolwagens, alsook tot slot orthopedische schoenen.

Unlimited Freedom

We zorgen voor een individuele oplossing. Zowel prefab- als maatwerktoepassingen worden dan ook binnen de kortste termijn geleverd. We informeren in eerste instantie altijd naar de specifieke behoeften. Bovendien zijn onze producten ook verkrijgbaar in modieuze uitvoeringen, wat vandaag de dag ook een belangrijke rol speelt.

We zijn erkend door alle mutualiteiten, verzekeringen en het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap). Kortom, naast het professioneel afleveren van orthopedische hulpmiddelen verzorgen we alle bijhorende administratie. We staan dus garant voor een optimale patiëntgerichte service.

Missie

Aqtor! stelt personen met mobiliteitsbeperkingen in staat hun bewegingsvrijheid terug te winnen. Aqtor! vertrekt steeds vanuit hun bewegingsmogelijkheid, niet vanuit hun fysieke beperking!

Visie

Aqtor! maakt gebruik van de meest vooruitstrevende technologieën. Zowel de administratie als de afdeling maatname en productie gebruiken doorgedreven, eigen ontwikkelde, digitale toepassingen.

Waarden

Als duurzaam bedrijf dat een positieve impact op de wereld wil hebben, zijn wij ook gehecht aan 5 waarden die een degelijke fundering voor onze activiteiten vormen. De waarden van Aqtor! zijn het DNA van ons bedrijf. Ze verduidelijken 'wie we zijn' en 'waar we voor staan', kortom wat ons typeert en verbindt.

LEES MEER

Match tussen oude ambacht en nieuwe technieken

Technische orthopedie is van oorsprong een ambachtelijk beroep. Echter is er de laatste jaren een tendens naar meer innovatieve technieken in de alledaagse praktijk van de instrumentenmaker. Aqtor! is een pioneer op het gebied van 3D-maatnametechnieken en sinds kort ook 3D-printing. Computer Aided Design is in de dagdagelijkse praktijk van de technische orthopedie dan ook niet meer weg te denken. Het ontwerpen van orthesen en prothesen met CAD-CAM verloopt veel sneller dan met gips. Kortom, de oude ambacht binnen onze sector blijft bepalend, maar nieuwe technieken en materialen verhogen de rendabiliteit, geven onze sector een nieuw elan en vormen digitaal gereedschap voor de orthopedisch technieker.

Orthopedische chirurgie & Revalidatie

Aqtor! is sinds haar oprichting een trouwe partner van de orthopedische chirurgie en revalidatie. Dagelijks zijn onze prothesisten, bandagisten en orthesisten (erkend dooralle ziekenfondsen en verzekeringsinstellingen) aanwezig in diverse ziekenhuizen, revalidatiecentra en dokterspraktijken.

Samen zoeken ze er met de behandelende geneesheer-specialist naar de beste oplossingen die bijdragen tot een actiever en mobieler leven van de patiënt. Als een volledig verticaal geïntegreerde groep beheerst Aqtor! elke stap van het productieproces van een technisch orthopedisch hulpmiddel: maatname-productie-aflevering.

LEES MEER

History

Een kort overzicht hoe het allemaal begon.

LEES MEER

Raad van Advies

Aqtor! heeft in 2017 een Raad van Advies in het leven geroepen, bestaande uit 6 experts die ons als geen ander kunnen prikkelen, uitdagen, inspireren en adviseren. Zij zijn onze kritische noot en streven er samen met ons naar om onze doelen te realiseren en onze grenzen te verleggen. De Raad van Advies heeft als taak het beleid, de strategie en de inhoudelijke keuzes van Aqtor! te toetsen.
De leden:
Filip Hoornaert
Bart De Prêtre
Frank Verbakel
Patrick Beselaere
Marc Peeters
Pascal Verdonck

Onze Producten