Een blik achter de schermen: onze bedrijfsfilm

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek Aqtor! in al zijn facetten. Houten benen en geklieder met gips maakten er plaats voor digitale scanning, computeranalyses en gerobotiseerd frezen in lichtgewicht kunststoffen.

Where it all began: THE HISTORY OF AQTOR!

Eind de jaren ’70 van de vorige eeuw richtten Bart De Prêtre en Kristien Defreyne een zaak voor technische orthopedie en bandagisterie op in Brugge. Daarop volgden jaren van overnames, toegevoegde activiteiten en uitbreiding van het assortiment. Na een eerste verhuizing naar Sint-Denijs-Westrem, vestigde het bedrijf zijn hoofdzetel eind 2013 op de huidige locatie in Oostakker.

Sinds 2015 opereren de verschillende firma’s die in de loop der jaren ontstonden onder de gemeenschappelijke naam Aqtor!. Aqtor! is erkend door alle mutualiteiten, verzekeringen en het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) in Vlaanderen en l'Agence Wallonne pour l'Intégration des Personnes Handicapées (AWIPH) in Wallonië.

Succesverhaal Aqtor!

Aqtor! is actief in de technische orthopedie. Met Filip Hoornaert, sinds 2014 de algemeen directeur, staat het aan de top op de Belgische markt. Laat u inspireren door zijn ambitieuze succesverhaal en zijn tips en advies. Deze videotestimonial draait ook op de videowall van BNP PARIBAS FORTIS in hun gloednieuwe flagship store in het centrum van Gent.

Event met minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block

Het thema van de Dag van de Zorg in 2016 stond in het teken van ‘zorg in beweging’. Met de nadruk op innovatie, actie en samenwerking sloot dit thema perfect aan op het parcours dat Aqtor! aflegt als dynamisch zorgbedrijf, actief in de technische orthopedie. Aan de vooravond van de Dag van de Zorg (17 maart 2016) mochten wij dan ook Minister Maggie De Block ontvangen bij Aqtor!.